30 Nisan 2020 Perşembe

Böcek İlaçlama Etkisi Ne kadar Sürer?

Böcek İlaçlamanın Etkisi Ne Kadar Sürer?

Böcek İlaçlama Etkisi Ne kadar Sürer?
Böcek İlaçlama Ne Kadar Süre Etkili?
Böcek ve haşere İlaçlamada kullanılan ilaçların kalıcılığı ortalama 90 gündür. Fakat  kalıcılık etkisi farklı etkenlere göre değişebilmektedir. Rutubet , güneş , toz gibi faktörler ilacın etki süresini oldukça azaltır.

İlaçlamadan hemen sonra evde yapılacak genel temizlik ilacın kalıcılık etkisini yüksek oranda azaltır. Bu etkiyi azaltmak için ilaçlama yapılmadan önce genel ev veya iş yeri temizliğinin yapılması önerilir. Diğer bir uygulama  Etkisinin uzun süreli olması için ilaçlamadan sonra uzman kişi ile ilaçlamadan sonra yapılması gerekenler konusunda daha detaylı bilgi almak olacaktır.

Bunun için jel ilaçlama ve kokusuz uygulama gibi yöntemlerde ıslak temizliğin ilaç uygulanan yüzeylerde yapılmaması gerekir. Bir ilacın uygulama aşamasından sonra evde kalıcılık süresi tüm olumsuz faktörlere karşın yaklaşık olarak 1 ile 1,5 ay kadardır. Ev ilaçlamadan hemen sonra tüm zeminler ve dip köşelerin silinmesi haşere ilacının etkisini ciddi oranda silip süpürür. Özellikle bilinçsiz olarak yapılacak genel ev temizliği ilacın kalıcılık etkisini yüksek oranda ortadan kaldıracaktır.

İlaçlamadan sonra 1 ay içinde azda olsa böcek görülebilir. Bu süreden sonra böcek görülürse ilaçlamayı yapan firmadan ek ilaçlama servisi alması iyi olacaktır.

Gaziantep Böcek İlaçlama olarak.
NOT: Lütfen ruhsatsız ilaçlama yapanlara ilaçlama yaptırmayınız.
Uygulamaya gelecek olan ekibin uygulayıcı ve mesul müdür belgelerinin olmasına özen gösterin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder