21 Nisan 2020 Salı

Böcek İlaçlama Nasıl Yapılır?

Evde İş yerinde İlaçlama Nasıl Yapılır?


Gaziantep ilaçlama olarak Evde böcek ilaçlama yöntemleri uygulayabilmek için öncelikle evde bulunan haşere ve böcek tipini teşhis etmemiz ve bu böceklere uygun şekilde ilaçlama yöntemleri uygulamamız gerekir.

Bunun dışında özellikle mutfak bölgelerinde yemek artıkları ve ekmek kırıntıları gibi besinlerin açıkta bulundurulmaması gerekmektedir. Buna ek olarak böcekler nemli ve rutubetli alanları çok severler. Evlerimizde rutubeti önlemeli ve nemli alanların oluşmasına engel olmalıyız, bu sayede böcekler için elverişli olan ortamlar ortadan kalkacaktır.

İnsanlara zarar verebilecek böceklerin ilaçlaması sırasında bazı durumlarda çok etkili ilaçlar kullanılabileceği için evde yaşayan insanların evden uzaklaşmaları zaman zaman uygun görülmektedir.

Evde böcek ilaçlama yapımı sırasında öncelikle böceklerin saklanabileceği çatlaklar, duvar ile zeminin birleştiği noktalar ve eşyaların alt kısımlar ile araları çok iyi derecede ilaçlanmalıdır.

İlaçlama sırasında evde yaşayan çocukların kesinlikle evden uzaklaştırılması gerekmektedir, özellikle zemine uygulanan ilaçlar çocukların erişebildiği noktalarda olduğu için çocuklar için tehlike oluşturmaktadır.

Gaziantep İlaçlama  Böcek İlaçlama Nasıl Yapılır? 
Etkili Haşere, Böcek  ve Kemirgen İlaçlama Yöntemlerimiz
Sıvı ilaçlama
Kokulu ilaçlama
Kokusuz ilaçlama
Jel ilaçlama
Fare İstasyonları
İlaçlama tekniklerimiz haşere türünün ortam içinde var olan yoğunluğuna ve türüne bağlı olarak belirlenmektedir. 
Alanında uzman profesyonel personellerimiz uygulama öncesi ve sonrasında siz değerli Gaziantepli müşterilerimize gerekli bilgilerle sizleri mutlaka aydınlatacaklardır.

Gaziantep İlaçlama olarak burada teknik bilgiler verilse de Böcek ilaçlama işinin alanında uzman kişiler tarafından yapılması gerektiği akıldan çıkarılmamalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder