3 Nisan 2020 Cuma

Gaziantep Fare İlaçlama

Gaziantep Fare İlaçlama

İlaçlama İle Farelere Geçit Yok!
Farelerin Yaşam Alanları ve Zararları
İnsanların yaşam alanlarında, iş yerlerinde, depolarda, kısacası hemen her yerde yaşayabilen fareler, çok hızlı üreyebilen canlılardır. Zamanında önlem alınmayan fareler çok kısa süre içerisinde bir istilaya dönüşebilir. Veba, tifüs, verem, Lyme, Salmonella, humma, Listoriosis gibi hastalıkları taşıyan fareler bu mikropları dışkıları, kılları, tükürükleri ve idrarlarıyla bulaştırırlar. Ayrıca ısırıkları ile Sodoko adı verilen çok tehlikeli bir hastalığa da yol açarlar.


Fare ilaçlama

Gaziantep Fare İlaçlama

Haşere Kontrol, fare sorunundan hızlı, garantili ve kalıcı bir şekilde kurtulmanızı sağlar. Bu amaçla fare ilaçlamasında tecrit ve yapılması gereken formülünü uygular. Modern ilaçlama firmamız Haşere Kontrol’ün profesyonel ekibi, öncelikle sorunun yaşandığı alanı derinlemesine inceler. Söz konusu yerde farelerin yaşadığı ve yuvalandığı bölgelerin tespitinin yanı sıra farelerin mekâna giriş-çıkış noktaları da tespit edilir.

Gaziantep Fare İlaçlama Haşere Kontrol, insan sağlığına, hedef dışı canlılara ve çevreye zarar vermeyen, T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı biyosidal ürünleri kullanır. Ayrıca Gaziantep Fare İlaçlama ekipleri tarafından daha önce belirlenmiş olan farelerin giriş-çıkış noktalarının kapatılması da alanda fare probleminin tekrarlanmasının önüne geçecektir. Fare aktivitesinin ber taraf edilmesine müteakip alanda detaylı temizlik yapılmalıdır. Böylece aktivite görülen bölge, farelerin geride bırakmış olabileceği mikrop ve virüslerden arındırılır.

Farelerden Nasıl Kurtulursunuz?
Gaziantep Fare İlaçlama Kapan kurmak, zehirli yiyecekler ve daha pek çok geleneksel yöntem günümüzde yerini ilaçlamaya (profesyonel kemirgen mücadelesi) bırakmıştır. Ancak amatörler tarafından plansız yapılan ilaçlamalar fareleri kökünden yok edemediği gibi birçok yan etkinin ortaya çıkmasına da neden olur. Kullanılan zehirli maddelerin insan sağlığına ve hedef dışı canlılara zarar vermesi, hijyenin bozulmasına yol açan koşulların gibi pek çok olumsuz durum, farenin yol açtığı zarardan daha fazlasını yaratabilir.

Modern fare ilaçlaması ise sorunun kök-neden analizi ile ele alınmasını, çözümlenmesini ve tekrarlanmamasını, ayrıca aktivite görülen alanın hijyene kavuşturulmasını sağlamaktadır.

Gaziantep Fare İlaçlama
ÖNEMLİ: Lütfen ruhsatsız ilaçlama yapanlara itibar etmeyiniz, uygulamaya gelecek olan ekibin uygulayıcı ve mesul müdür belgelerinin olmasına özen gösterin.

2 yorum:

  1. Gaziantep ilaçlama firmaniza böcek ilaçlama ile ilgili vermiş olduğunuz uzman görüşler çok ilgimi çekti. teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. Gaziantep ilaçlama olarak fare ilaçlama ile ilgili hem şehrilerimize faydalı olmak mutluluk verici. Teşekkürler.

    YanıtlaSil