6 Nisan 2020 Pazartesi

Pire İlaçlama Gaziantep

Pire İlaçlama Gaziantep

Gaziantep Pire İlaçlama ve Pire ilaçlama şirketleri ile ilgili aklınıza gelebilecek sorular muhtemel çözümler.
Pireler omurgasızlar grubunda olup eklem bacaklı sınıfı içinde incelenirler. Bilimsel adı siphoneptera (centocephalides) diye bilinir. Pirelerin farklı türleri bulunmaktadır. Pireler küçük, kanatsız haşereler olup beslenmelerinde mutlaka kana ihtiyaç duyarlar.

Pire ne renk olur?
Yetişkinlerin rengi kahverengi siyahtır, ancak beslendikten sonra kırmızımsı siyah görünürler. Yetişkin pireler 1-4 mm uzunluğundadır. Bacaksız larvalar kırık beyazdır ve 5 mm uzunluğundadır.

Pire Isırır mı?
İnsana genellikle kedi ve köpek gibi evcil hayvanlardan geçen pire, insanları ısırması sırasında ağzında bulunan salgıyı insan vücuduna enjekte eder. Sonra da sivri iğnesini batırarak vücuttan kan emer. Pire tarafından ısırılan insan ısırılan bölgede aşırı bir kaşıntı ve yanma hissi ile yoğun bir huzursuzluk hisseder.

Pire insan vücudunda yaşar mı?
Kan emerek yaşayan bir parazit türü olan pirenin pek çok çeşidi vardır. ... Diğer pire türleri insan üzerinde yaşamadığı halde insan vücudunu ısırarak beslenirken insan piresi söz konusu olduğunda “Pire insanda yaşar mı?” sorusunun cevabı maalesef “Evet”tir.

Pire ile mücadele ederken nasıl önlem alabiliriz?
Çok hızlı ürediklerinden ve yine çok hızlı hareket edebildiklerinden profesyonel olmayan çözümlerin bir işe yaramayacağını söylemek doğru olacaktır. Mutlaka Gaziantep ilaçlama firmalarından sertifikalı olan bir ilaçlama firmasından destek alınmalı ve kalıcı çözümlerin olması için uğraşılmalıdır.

Pire İlaçlama Nasıl Yapılır?
İnsan sağlığını tehdit edebilen pireleri yaşam alanınızdan (ev, iş, ofis, bahçe) tamamen temizlemek ve öldürmek için ilaçlama hizmeti almalısınız. Gaziantep!te İlaçlama şirketlerinin kullandığı etkili ilaçlar; pireler gibi sürekli üreyen, kısa sürelerde erginliğe ulaşıp, yaşam döngüsünü tamamlayan  ve  sürekli çoğalan bu canlıları öldürmekle kalmaz tamamen kurutur.

Uzmanlık gerektiren ilaçlama uygulamasından ilk ilaçlamadan sonra kalıcı etkisiyle yumurtadan çıkacak pire yavrularını da öldürme gücüne sahip bu profesyonel ilaçlar; klasik yöntemlerle elde edemeyeceğiniz kadar başarılı sonuçlar sağlar ve evinizdeki tüm pireleri öldürerek temizler.

NOT:
Gaziantep pire ile mücadele ederken Böcek İlaçlama firmalarından ruhsatsız ilaçlama yapanlara ilaçlama yaptırmayınız.
Uygulamaya gelecek olan ekibin uygulayıcı ve mesul müdür belgelerinin olmasına özen gösterin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder